Rivstart på hösten hos Studio S19

aug 31, 2022

“Skidskytte på sommaren?” Ja, det blir ju rullskidor då. Och det var SM i rullskidskytte från Östersund som rivstartade hösten för oss på Studio S19 19-21 augusti. På Expressen TV fick vi följa Elvira Öberg och Martin Ponsiluoma som de stora vinnarna under helgen.

Helgen därpå var Studio S19 på plats på Historiska Muséet i Stockholm. Där var det dags för 2022 års upplaga av Raoul Wallanbergs dag. Här fick vi bland annat se Stefan Löfven dela ut Raoul Wallenbergpriset till Fred Taikon och lyssna till Maxida Märak. Konferencier var Parisa Amiri. Se sändningen här. Bara två dagar innan fanns vi på samma plats för Raoul Wallenberg Academy när de med ett program fyllt av gäster och musik från scen invigde sin utställning på muséet, under ledning av Klara Henry.

I studion var Sweco tillbaka hos oss 30 augusti, precis som tidigare handlade det om Martinas Magasin, med färska nyheter till alla medarbetare.

Nästa vecka väntar vi besök i studion av Apoteksgruppen och Storyfire. Samtidigt fortsätter vi också att filma och redigera för vårt spännande VR-projekt tillsammans med Soya Group. Vi påbörjar också ett samarbete med Generation Pep och veckan därpå…tar vi en annan gång.

Ja, som ni hör har hösten hos oss på Studio S19 rivstartat. Är ni nyfikna på att veta mer om vad vi pysslar med på dagarna, höra mer om vad vi kan göra, kika på studion eller bara ses på en kopp kaffe?

Då tycker vi att du hör av dig till oss, det vore kul!