Livestreaming, studioinspelningar, konferenser, årsmöten, sportevenemang, konserter eller digitala webbinarier – vi på Studio S19 kan hjälpa dig med allt!

Vi har jobbat många år tillsammans och det här gänget överlevererar alltid!

 

– Håkan Blidberg, Marknadschef Svenska Skidskytteförbundet

 
 

StudioS19 AB består av en erfaren och engagerad kärntrupp som brinner för kommunikation med rörlig bild. Vi har tusentals produktionsuppdrag i bagaget och ett stort nätverk av duktiga yrkesmänniskor som vi knyter till oss för olika typer av produktioner. Teamet har över femtio års erfarenhet av TV- och videoproduktion.

Vi är inte bara ett produktionsbolag; vi är en familj av visionärer som delar samma övertygelse om kraften i rörlig bild och ljud.
Varje projekt är en resa där vi fördjupar oss i kärnan av våra kunders idéer för att sedan blåsa liv i dem på bästa möjliga sätt.
Vi älskar att utmana oss själva och bryta ny mark för att hålla våra produktioner fräscha och nyskapande.

Varje medarbetare bär med sig en unik passion och skicklighet som bidrar till vår kollektiva kreativa puls. När du arbetar med Studio S19 får du inte bara våra tjänster; du får vårt hjärta och vår själ. Vi tror på att skapa en personlig koppling med våra kunder. Att förstå era drömmar och mål är grunden för det arbete vi gör.

När du väljer Studio S19, väljer du en partner som är dedikerad till att göra varje ögonblick i ditt projekt eller event minnesvärt. Vårt löfte är att överträffa dina förväntningar och skapa något utöver det vanliga.
Om du är redo för en resa där det personliga möter det professionella och där varje bild berättar en historia har du kommit rätt. Välkommen till Studio S19!

SAMHÄLLSSTÖD

Vi är övertygade om att kommunikation genom rörlig bild når fler, men framför allt rätt. Därför har vi också valt att stödja flera organisationer som driver samhällsnyttig verksamhet och sponsra deras användning av våra tjänster, helt eller delvis.  

Det är vårt sätt att bidra till ett positivt samhällsklimat. 

Vi är extremt nöjda med den kvalitet vi fått i allt – från bemötande till färdigt resultat – och kan starkt rekommendera dom.

– Joakim Karlsson, Nordenchef Couchbase