Studion ligger centralt belägen på Södermalm och är nyligen uppgraderad och fullt utrustad för livestreaming, inspelningar eller hybridsändningar – allt av högsta kvalitet.

Vi är gärna med och planerar din produktion från dag ett, tar fram programidéer, koncept och format – allt för att du ska nå ut med ditt budskap på bästa sätt. 
I studion erbjuder vi flexibla miljöer med möbleringar anpassade för presentationer, panelsamtal, intervjuer eller soffdiskussioner.

Du hyr studion med all nödvändig teknik i form av kameror, ljud, ljus och bemanning och vi har även en green screen. Vi anpassar helt enkelt vår studio så den matchar dina behov.

Hos oss har du också tillgång till greenroom/mötesrum och catering, en perfekt uppbackning för att skapa de bästa förutsättningarna för en bra inspelning eller livesändning.

Vårt mål är att alltid göra högkvalitativa livesändningar eller inspelningar på ett smart och kostnadseffektivt sätt och för de allra flesta produktioner erbjuder vi en fast offert så ni slipper tråkiga överraskningar.
Det är viktigt för oss att ni känner er väl omhändertagna hos oss och att ni går härifrån med ett leende på läpparna.

Vi tål att jämföras!

Med StudioS19 känner vi oss alltid helt trygga med att tekniken fungerar perfekt. Allt oerhört proffsigt utfört. Alla som arbetar på StudioS19 ger dessutom ett fint och serviceinriktat bemötande som gör att vi alltid är glada över att få arbeta med dem.

 

– Carolina Kihlström, Föreningen Svensk Sjöfart