Raoul Wallenberg Academy

Sedan ett antal år tillbaka har vi fått i uppdrag av hjälpa Raoul Wallenberg Academy med deras årliga prisceremoni i slutet av augusti där bl.a Raoul Wallenberg-priset delas ut.

Förberedelserna för den sändningen startar tidigt på året i samarbete med RWA:s personal och även representanter från den lokal ceremonin ska hållas i.

Den 27 augusti 2021 genomfördes livesändningen i Wallmans Salonger i centrala Stockholm, den tredje gången i ordningen vi ansvarade för detta.

Körschemat arbetades fram tillsammans med RWA:s projektledare och bestod av musikinslag på scenen, deltagare live på Teams från Budapest,ett antal förinspelade videoinslag som varvades med intervjuer och prisutdelningar.

Riggning av utrustning och repetition genomfördes under förmiddagen och själva livesändningen genomfördes på eftermiddagen.

Konferencier den gången var Leila Trulsen och bland de medverkande kan nämnas bl.a Tobias Rawet, 2021 års Raoul Wallenbergpristagare, Ahmed Abdirahman, årets Hederspristagare, dåvarande jämställdhetsminister Märta Stenevi samt Kronprinsessan Victoria.StudioS19
Raoul Wallenberg Academy

-
Alla Projekt