Hybridevent öppnar många dörrar

apr 18, 2022

Pandemin som var vår verklighet under en längre tid satte stor press på oss att finna nya sätt att bjuda in till, anordna och att hålla i möten och event. Detta har gjort att hybridevent idag är något som används världen över för att kunna bjuda in gäster och deltagare till ett tänkt smittsäkert möte och event på distans. Har du snubblat förbi ett hybridevent, eller kanske till och med blivit inbjuden till ett, men undrar egentligen vad det är? Ett hybridevent är ett event där vi kombinerar digital deltagare som är med i eventet via en länk med fysiska nära varandra deltagare.

Smittsäkert sätt att anordna ett event

Pandemin har satt stor press på oss där vi varit tvungna att finna lösningar och andra sätt att kunna anordna och hålla i event men där vi inte bidrar till en ökad smittspridning. Detta har gjort att hybridevent har blivit ett otroligt populärt sätt att anordna, hålla i och bjuda in personer till ett härligt event på distans. På ett hybridevent deltar visa personer i fysisk form medan andra personer är med event fast på distans via en länk. Detta är en smidig lösning för oss att kunna ha event men utan att riskera att bidra till en ökad smittspridning.

Delta från hela världen

Förutom att det är ett smittsäkert och tryggt sätt för personer att kunna delta där de inte bidrar till en ökad smittspridning så har hybridevent ytterligare en stor fördel som är värd att nämna. Hybridevent är en möjlighet för oss att kunna bjuda in personer till att delta i event oavsett vart i världen en befinner sig. Via en länk som vi får ta del utav och som skickas till oss kan vi delta och vara med på ett fantastiskt event även om det skulle vara så att jag befinner mig i ett annat land. Hybridevent har öppnat många dörrar för oss när det kommer till att hålla i ett event.